Specialisten in bouwrechtaanbestedingsrechtomgevingsrechtonroerend goedrechtinsolventierechthuurrecht

scroll omlaag

Heijltjes advocaten

Bouwen en ontwikkelen, daarin zijn zij specialist.

Advocaten van Heijltjes adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures, omgevingsvergunningen, aanbestedingen, aannemingsovereenkomsten, en uitvoeringskwesties (bouwtijd, gebreken, meer-/minderwerk).

Zij staan bekend om hun expertise en ervaring in het bouwrecht. Regelmatig voeren zij procedures bij de Raad van Arbitrage in Bouwgeschillen, de burgerlijke rechter of de bestuursrechter.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Nieuws

Vacature Juridisch secretaresse (24-32 uur)

Wij zijn op zoek naar versterking! Heijltjes Advocaten zoekt een secretaresse met organisatietalent. Ben jij een teamplayer en heb je al enige ervaring als secretaresse/ondersteuner opgedaan? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.

Lees het volledige bericht

(On)voorziene omstandigheden. Wie betaalt de rekening van extreme prijsstijgingen?

Langzamerhand worden er in procedures meer uitspraken gedaan over de vraag of overeenkomsten met een beroep op onvoorziene omstandigheden wegens de oorlog in Oekraïne kunnen worden gewijzigd. De Rechtbank Rotterdam boog zich onlangs over de vraag of de sterk gestegen gasprijzen een onvoorziene omstandigheid zijn waardoor een warmteleverancier minder warmte mag leveren aan de tuinders die op haar energienet zijn aangesloten.

Lees het volledige bericht

Werk & Passie: Heero en tot 10 tellen

Veel werk in onze samenleving wordt verzet door mensen die dat doen met passie. Zo iemand is Heero, de mascotte van SC Heerenveen. Na al 13 jaar onder meer die rol te hebben vervuld als vrijwilliger trad hij in maart 2009 in dienst als schilder.

Lees het volledige bericht