SEMINAR “VAN GAS LOS” d.d. 21 juni 2018

Geplaatst op 14 mei 2018 SEMINAR “VAN GAS LOS” d.d. 21 juni 2018

Op 21 juni a.s. organiseren Heijltjes Advocaten en 2BW Advocaten gezamenlijk een bijeenkomst over de juridische aspecten van de transitie naar duurzame en/of gasloze woningen.
Het wordt een interactieve bijeenkomst, met name voor bestuurders en medewerkers van woningcorporaties. Zij worden niet alleen geïnformeerd over de bestuurlijke en juridische aspecten van zo’n transitie, maar kunnen ook hun ideeën en ervaringen over het realiseren van duurzame energievoorzieningen en doelstellingen uitwisselen met collega's van andere corporaties. Daarvoor nemen we in het programma ruim de tijd.
Mrs. Maaike Bomers, Maarten Eurlings en Peter Verstegen delen hun kennis en ervaring op het gebied van de (financiële) consequenties voor de huurovereenkomst met de huurder, overheidssteun voor energietransitie en de rol van het omgevingsrecht en het aanbesteden en contracteren met ontwerpende, uitvoerende en andere partijen.
De bijeenkomst op donderdag 21 juni 2018 duurt van 15.00 uur tot 17.30 uur en wordt gehouden op het kantoor Heijltjes Advocaten en 2BW Advocaten aan de Nijmeegsebaan 140 in Heilig Landstichting, onder de rook van Nijmegen. Deelname aan dit seminar is kosteloos.
U kunt zich inschrijven (tot en met 12 juni 2018) door een e-mail te zenden naar info@heijltjes.nl.

Klik voor de volledige uitnodiging: uitnodiging seminar

Terug naar het nieuwsoverzicht