REMINDER: SEMINAR “VAN GAS LOS” d.d. 4 oktober 2018

Geplaatst op 26 jun 2018 REMINDER: SEMINAR “VAN GAS LOS” d.d. 4 oktober 2018

Op 4 oktober a.s. organiseren Heijltjes Advocaten en 2BW Advocaten gezamenlijk een bijeenkomst over de juridische aspecten van de transitie naar duurzame en/of gasloze woningen.

Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin deelnemers niet alleen worden geïnformeerd over de juridische aspecten van zo’n transitie, maar ook ideeën en ervaringen over het realiseren van duurzame energievoorzieningen en doelstellingen kunnen uitwisselen. Daarvoor nemen we in het programma ruim de tijd. 

Mrs. Maaike Bomers, Maarten Eurlings en Peter Verstegen delen hun kennis en ervaring op het gebied van de (financiële) consequenties voor de huurovereenkomst met de huurder, overheidssteun voor energietransitie en de rol van het omgevingsrecht en het aanbesteden en contracteren met ontwerpende, uitvoerende en andere partijen.

De bijeenkomst op donderdag 4 oktober 2018 duurt van 15.00 uur tot 17.30 uur en wordt gehouden op het kantoor Heijltjes Advocaten en 2BW Advocaten aan de Nijmeegsebaan 140 in Heilig Landstichting, onder de rook van Nijmegen. Deelname aan dit seminar is kosteloos.

U kunt zich inschrijven door een e-mail te zenden naar info@heijltjes.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht