Vacature Juridisch secretaresse (24-32 uur)

Geplaatst op 16 dec 2022 Vacature Juridisch secretaresse (24-32 uur)

Wij zijn op zoek naar versterking! Heijltjes Advocaten zoekt een secretaresse met organisatietalent. Ben jij een teamplayer en heb je al enige ervaring als secretaresse/ondersteuner opgedaan? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.

Ons team

Onze cliënten zijn veelal ondernemingen. Daarnaast handelen we faillissementen af. In een gemoedelijke sfeer werken we professioneel en vooral samen met elkaar en onze cliënten. Als juridisch secretaresse werk je samen met je collega-secretaresses voor het hele team. Je bent ook het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze relaties.

Dit ga je doen

Je werkt voor het hele team en bent het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Je houdt je bezig met secretariële taken als: het aannemen van de telefoon, postbehandeling, agendabeheer en mailverkeer, beheren van dossiers, ondersteuning bij het opstellen van processtukken en het bewaken van termijnen. Tevens zijn het beheer van de social media kanalen en andere commerciële uitingen aan je toevertrouwd. Ook op administratief gebied liggen er een aantal taken. Een divers takenpakket dus.

Wat stellen we daar tegenover?

  • een spilfunctie binnen een leuk en gezellig team;
  • een goed, marktconform salaris en (secundaire) voorwaarden;
  • een fijne omgeving om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt hier de nodige mogelijkheden voor aangeboden als je dat wilt;
  • we vinden het leuk om samen te borrelen of de Vierdaagse te vieren en denken graag met je mee over een goede werk/privé balans.

Jouw kwaliteiten

  • MBO(+) denkniveau;
  • ervaring als juridisch secretaresse / ondersteuner is niet nodig maar wel een pré;
  • communicatief sterk en een perfecte beheersing van de Nederlandse taal;
  • vriendelijk, sociaal, klant- en servicegericht;
  • een echte multitasker, accuraat en stressbestendig;
  • een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken en verantwoording neemt.

Hier ga je werken

We werken vanuit een mooi pand in een groene omgeving met voldoende parkeergelegenheid en een bushalte op loopafstand. We zijn no-nonsense, werken resultaatgericht, kennen een open en eerlijke kantoorsfeer. En tot slot: we vormen een hecht team. Je staat er dus nooit alleen voor.

Interesse?

Hebben we jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatie met curriculum vitae aan Farah Aarts via aarts@heijltjes.nl. Heb je nog vragen dan kun je Farah bereiken op 024-3222255.

Terug naar het nieuwsoverzicht