Hans Mulder

Hans Mulder is in 1980 afgestudeerd aan de Universiteit Nijmegen. Hans is in datzelfde jaar zijn carrière in de advocatuur begonnen in Ede. In 1983 is Hans overgestapt naar een kantoor in Nijmegen en op 1 januari 1992 was hij een van de oprichters van het huidige Heijltjes Advocaten.
Hans heeft zich onder meer gespecialiseerd in het insolventierecht. Hij wordt regelmatig door de rechtbank aangesteld als curator in faillissementen van ondernemingen. Naast zijn werkzaamheden als curator adviseert Hans ook regelmatig ondernemingen in moeilijkheden. Met zijn ervaring als curator weet hij ondernemers te beschermen tegen onterechte claims van curatoren en schuldeisers.

Hans als advocaat:

Ondernemen is durven en een bedrijf kan altijd in de (financiële) problemen komen. Ik heb jarenlange ervaring met faillissementen en ondernemers in moeilijkheden. Niet voor niets weten dergelijke ondernemers mij te vinden. Hier ligt dan ook mijn passie. Het geeft veel voldoening om een levensvatbaar bedrijf door zwaar weer heen te loodsen.

Lidmaatschappen en/of Nevenfuncties

  • Lid Vereniging van Insolventie-advocaten INSOLAD
  • Lid Insol Europe
  • Voorzitter Raad van Advies Tipica Holding B.V.