Ondernemingsrecht advocaat

Heeft u vragen over ondernemingsrecht en bent u daarom op zoek naar een advocaat? Dan maakt u een afspraak bij Heijltjes Advocaten. Onze gespecialiseerde advocaten helpen diverse bedrijven bij tal van vragen over overnames, algemene voorwaarden, financiering en meer.

Meer informatie over aanbestedingsrecht  Neem contact met ons op

Stel al uw juridische vragen over ondernemingsrecht aan een advocaat

Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om na te denken over de juridische organisatie van uw bedrijf. U wilt uiteraard op een correcte manier met waterdichte contracten zakendoen. Daarom is het een goed idee om u te laten inlichten door een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Onze advocaten geven zowel startende als ervaren ondernemers antwoord op diverse vragen. Hierbij kan het gaan over het kiezen van uw ondernemingsstructuur tot advies en begeleiding bij het overnemen van een bedrijf. Onze advocaten bouwden een jarenlange ervaring en expertise op, zodat u altijd verzekerd bent van een gedegen advies. Daarnaast behartigen we ook uw belangen voor de rechtbank.

Kom kennis maken met uw specialist

Bent u een starter of gaat uw bedrijf voor de eerste keer internationaal? Wat uw ervaring ook is, onze advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht en insolventierecht staat voor u klaar. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 024 - 322 22 55.

Relevante pagina's

Retentierecht aannemer | Retentierecht uitoefenen | Advies aanbesteding

Contactformulier