Specialisten in bouwrechtaanbestedingsrechtBouwrechtomgevingsrechtonroerend goedrechtinsolventierechthuurrecht

scroll omlaag

Heijltjes advocaten

Bouwen en ontwikkelen, daarin zijn wij specialist. Wij adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures, omgevingsvergunningen, aanbestedingen, aannemingsovereenkomsten, en uitvoeringskwesties (bouwtijd, gebreken, meer-/minderwerk).

In het bouwrecht hebben wij ruime ervaring en expertise zodat wij vertrouwd zijn met de juridische en de praktische bijzonderheden daarvan. Veelvuldig voeren wij procedures bij zowel de Raad van Arbitrage voor de Bouw in Nederland als bij de burgerlijke en bestuursrechter en de Raad van State.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Nieuws

cursus 'contracteren in de bouw'

Thijs van der Meeren organiseert samen met Kelly Alwicher (STABU) op 11 oktober a.s. een cursus ‘contracteren in de bouw’.

Lees het volledige bericht

Algemene voorwaarden: battle of forms, first shot rule en ander wapengekletter

U denkt het goed geregeld te hebben: in uw opdrachtbevestiging verwijst u naar uw algemene voorwaarden. Tot er een meningsverschil met uw contractpartner ontstaat en hij óók naar voorwaarden verwijst en dat zijn niet die van u! Welke voorwaarden zijn van toepassing? Wat kunt u doen om er zeker van te zijn dat uw voorwaarden gelden?

Lees het volledige bericht

Miljoenenjacht wint procedure tegen teleurgestelde deelnemer die (per ongeluk) op de rode knop duwde.

Miljoenenjacht wint procedure tegen teleurgestelde deelnemer die (per ongeluk) op de rode knop duwde.

Lees het volledige bericht

Onze specialisten