Specialisten in bouwrechtaanbestedingsrechtBouwrechtomgevingsrechtonroerend goedrechtinsolventierechthuurrecht

scroll omlaag

Heijltjes advocaten

Bouwen en ontwikkelen, daarin zijn wij specialist. Wij adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures, omgevingsvergunningen, aanbestedingen, aannemingsovereenkomsten, en uitvoeringskwesties (bouwtijd, gebreken, meer-/minderwerk).

In het bouwrecht hebben wij ruime ervaring en expertise zodat wij vertrouwd zijn met de juridische en de praktische bijzonderheden daarvan. Veelvuldig voeren wij procedures bij zowel de Raad van Arbitrage voor de Bouw in Nederland als bij de burgerlijke en bestuursrechter en de Raad van State.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Nieuws

Aandacht voor het V&G plan in uitvoeringscontracten

Op 7 december organiseerde UNETO-VNI een informatiedag over actuele onderwerpen op het gebied van Kwaliteit en Arbeidsomstandigheden. Advocaat Wim Heijltjes ging daarbij in op de valkuilen van het V&G plan waarvan hij in 2016 al de eerste contouren geschetst had.

Lees het volledige bericht

Masterclass Bouwrecht bij Heijltjes Advocaten

Wil jij op een laagdrempelige en vooral leerzame manier kennismaken met de afwisselende praktijk van een bouwrechtadvocaat? Meld je dan nu aan voor de Masterclass Bouwrecht bij Heijltjes Advocaten op 2 maart 2018. Een unieke kans om achter de schermen te kijken bij een gespecialiseerd advocatenkantoor.

Lees het volledige bericht

NVB jaarboek

Het NVB jaarboek is uit, en wij staan er weer in!

Lees het volledige bericht

Onze specialisten