Specialisten in bouwrechtaanbestedingsrechtomgevingsrechtonroerend goedrechtinsolventierechthuurrecht

scroll omlaag

Heijltjes advocaten

Bouwen en ontwikkelen, daarin zijn zij specialist.

Advocaten van Heijltjes adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures, omgevingsvergunningen, aanbestedingen, aannemingsovereenkomsten, en uitvoeringskwesties (bouwtijd, gebreken, meer-/minderwerk).

Zij staan bekend om hun expertise en ervaring in het bouwrecht. Regelmatig voeren zij procedures bij de Raad van Arbitrage in Bouwgeschillen, de burgerlijke rechter of de bestuursrechter.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Nieuws

𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗷𝘂𝗿𝗶𝗱𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿/𝗽𝗮𝗿𝗮𝗹𝗲𝗴𝗮𝗹

Heijltjes Advocaten is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze studentmedewerker om ons team na de zomervakantie te versterken voor 1 à 2 dagen in de week.

Lees het volledige bericht

Overmatige regenval en dode bomen voor rekening en risico van de (GWW-)aannemer?

Na enkele droge zomers hebben we dit jaar te maken met overmatige regenval. In meerdere nieuwsberichten wordt voorspeld dat de komende tijd waarschijnlijk veel bomen sterven, doordat deze verdrinken in de overvloedige neerslag. Aannemers van GWW-projecten kunnen hierdoor worden geconfronteerd met schade aan het nog niet opgeleverde werk of gebreken die na oplevering (tijdens een eventuele onderhouds- of garantieperiode) aan de dag treden. In veel gevallen komt dit niet voor rekening en risico van de aannemer.

Lees het volledige bericht

Werken met zzp’ers? Wakker worden!

Het kabinet wil schijnzelfstandigheid aanpakken en het werkgeversgezag verduidelijken. Vanaf 1 januari 2025 gaat de fiscus actief onderzoeken of ingezette zzp’ers echt zelfstandigen zijn of feitelijk onder uw gezag staan en dus werknemers zijn. Dit kan gevolgen hebben voor loonbelasting en premiebetaling.

Lees het volledige bericht