Bouwrecht

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht? Dan kiest u voor de gespecialiseerde advocaten van Heijltjes Advocaten uit Nijmegen. We beschikken over een ruime expertise en ervaring in het bouwrecht. Zo bent u altijd zeker van een gedegen advies.

Meer informatie over bouwrecht  Neem contact met ons op

Vraag raad aan een advocaat inzake bouwrecht voor tal van vraagstukken

De bouwsector hanteert veel gebruikelijke voorwaarden. Bijvoorbeeld de UAV 1989 en de UAV 2012, de UAV-gc 2005, de AVA 1992, de AVA 2013, DNR, STABU, ALIB 2007, RAW. De advocaat in bouwrecht van Heijltjes beschikt over ruime kennis van deze regelgeving en is op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. U kunt dan ook bij ons terecht voor tal van vragen over bijvoorbeeld grondverwerving, aansprakelijkheid of projectontwikkeling. Daarbij behartigen we uw belangen tijdens procedures voor de civiele rechtbank en de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Advies bij aanbestedingen

Onze advocaat in bouwrecht staat u ook bij als u vragen heeft over aanbestedingen. Hierbij bekijken we de situatie vanuit verschillende invalshoeken, waardoor u een uitgebreid advies ontvangt. Zowel opdrachtgevers, aannemers als architecten kunnen bij ons terecht. We helpen bij het opstellen van aanbestedingsprocedures en het toetsen van uw motivering voor de gunningsbeslissing. Daarnaast staat onze advocaat gespecialiseerd in bouwrecht u ook bij met geschillen.

Maak een afspraak met onze advocaat

Heeft u vragen over bouwrecht en zoekt u een advocaat om uw belangen te behartigen? Dan helpt ons team van advocaten u graag verder. U maakt eenvoudig een afspraak met ons team door te bellen naar 024 - 322 22 55.