Je bent advocaat-medewerker, gespecialiseerd op het gebied van bouwrecht, je hebt enige jaren ervaring en je bent toe aan een volgende stap in je carrière?

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijk kantoor van specialisten op het gebied van bouwrecht. Wij geloven in specialisatie, in persoonlijk contact en in service. Daarom hebben wij als nichekantoor in het bouwrecht een uitstekende reputatie. We behandelen alle aspecten op het gebied van het civiele bouwrecht, van adviseren tot procederen. Ons vermogen om complexe juridische kwesties praktisch te benaderen en in te zetten, wordt door onze cliënten, met name ontwikkelaars, aannemers en installateurs maar ook opdrachtgevers, overheidsinstellingen en verzekeraars, zeer gewaardeerd.

Functieomschrijving/over de vacature:

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team met een advocaat-medewerker die reeds enige jaren ervaring heeft opgebouwd in het bouwrecht en zich verder wil ontwikkelen tot specialist of zelfs autoriteit.

Onze toekomstige collega:

Is enthousiast en ambitieus
Is gespecialiseerd in het bouwrecht
Is een netwerker en daardoor in staat een eigen praktijk op te bouwen
Heeft een praktische inslag, analytisch vermogen en kan zich helder en correct in het Nederlands uitdrukken
Heeft behoefte om een persoonlijke band op te bouwen met de cliënten
Heeft de ambitie heel goed te worden op zijn/haar vakgebied

Dan bieden wij:

De mogelijkheid je te bewijzen
in een prettige en collegiale werksfeer,
met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Voor vragen over de vacature kun je bellen of mailen met mr. Peter Verstegen aan wie je ook je sollicitatie met CV kunt sturen (024-381 66 95 of verstegen@heijltjes.nl).