Advocaat aanbestedingsrecht Nijmegen

Heijltjes Advocaten biedt u een advocaat die gespecialiseerd is in aanbestedingsrecht. We staan zowel opdrachtgevers, aannemers als architecten bij voor een gedegen advies of het behartigen van uw belangen. Hoe kunnen wij u helpen? Laat het ons weten en bel voor een afspraak.

Meer informatie over aanbestedingsrecht  Neem contact met ons op

Waar helpt een advocaat gespecialiseerd in aanbestedingsrecht u bij?

Onze advocaten hebben ervaring in het in gang zetten van aanbestedingsprocedures. Daarbij treedt onze advocaat ook op bij zaken binnen het aanbestedingsrecht buiten de bouw. Dit omdat er vanuit dezelfde principes, zoals het gelijkheidsbeginsel en transparantiebeginsel, wordt uitgegaan. Om geschillen te vermijden is het aangeraden om onze advocaat in te schakelen voor een gedegen advies.

Welke aanbestedingsprocedures bestaan er?

Er zijn verschillende aanbestedingsprocedures waar onze advocaat u voorziet van een passend advies:

  • Openbare procedure
  • Niet-openbare procedure
  • Onderhandelingsprocedure met of zonder voorafgaande aankondiging
  • Concurrentie gerichte dialoog

Onze advocaat in aanbestedingsrecht geeft u graag een advies over welke procedure het beste aansluit bij uw situatie, het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en uw inschrijving en het toetsen van de motivering van de gunningsbeslissing.

Procederen bij een aanbesteding

Is er een geschil ontstaan bij uw aanbestedingsprocedure? Dan verdedigt onze advocaat uw belangen. We beschikken hierbij over een jarenlange ervaring en bekijken de zaak vanuit diverse invalshoeken. Deze geschillen worden meestal afgehandeld in een kort geding.

Vraag naar uw advies

Wilt u graag een gedegen advies van onze gespecialiseerde advocaat? Of wenst u meer informatie over onze vakgebieden? We behandelen uw complexe, juridische vragen altijd op een praktische manier. Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 024 - 322 22 55.

Contactformulier