Advocaat bedrijfsovername Nijmegen

Heijltjes Advocaten helpt u graag als u zoekt naar een advocaat die u helpt bij een bedrijfsovername. Dit wanneer u zelf een bedrijf wilt overnemen of wanneer u zelf door een partij benaderd wordt. Bent u klaar om de volgende stap voor uw onderneming te zetten? We behartigen graag uw belangen.

Meer informatie over aanbestedingsrecht  Neem contact met ons op

Krijg hulp van een advocaat bij een bedrijfsovername

Er komt heel wat kijken bij een bedrijfsovername. Daarom is het belangrijk om u te laten omringen door de juiste mensen. Onze advocaat helpt u vanaf het eerste oriëntatiegesprek tot aan de laatste handtekening van de bedrijfsovername. Zo helpen we u onder meer met het opstellen van de volgende overeenkomsten:

  • De geheimhoudingsovereenkomst
  • De intentieovereenkomst
  • Een due dilligence onderzoek
  • Activa/passiva transactie
  • Koopovereenkomst
  • Overdracht van de aandelen

Vraag om advies voor uw onderneming

Onze advocaat helpt u niet alleen bij een bedrijfsovername. Ook voor andere zaken kunt u vertrouwen op onze expertise. Denk hierbij aan het opstellen van algemene voorwaarden, incassoprocedures en financieringsovereenkomsten.

Maak een afspraak met uw adviseur

Wilt u graag advies van onze advocaat bij een bedrijfsovername? Dan staan onze advocaten, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, u graag bij. Plan een eerste afspraak in door te bellen naar 024 - 322 22 55. Ook voor vragen over onze andere vakgebieden, zoals bijvoorbeeld retentierecht, kunt u hier terecht.

Contactformulier