Advocaat gespecialiseerd in bouwrecht Nijmegen

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht? Dan kiest u voor het advies van Heijltjes Advocaten. Ons advocatenkantoor in Nijmegen heeft een ruime ervaring en actuele kennis van het bouwrecht. We helpen u graag verder bij elk vraagstuk.

Meer informatie over aanbestedingsrecht  Neem contact met ons op

Vertrouw op de expertise van een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht

Zeker op het gebied van civiel bouwrecht zijn wij een begrip in Nederland.  Dit omvat het hele traject van de verwerving van de grond, projectontwikkeling tot aan de garantie en zo veel meer. Onze advocaat gespecialiseerd in bouwrecht heeft dan ook een ruime kennis van de voorwaarden en regelingen in de sector. Denk hierbij aan UAV 1989 en 2012, UAV-gc 2005, DNR, STABU, ALIB 2007, RAW.U bent dan ook verzekerd van een gedegen advies.

Advies bij aanbestedingen

Onze advocaat gespecialiseerd in bouwrecht beschikt ook de nodige expertise voor aanbestedingsrecht. Dit is een relatief jong rechtsgebied met een complexe praktijk. We helpen u dan ook graag met het opstellen van de procedures. Zowel als aannemer, opdrachtgever als architect kunt u bij ons terecht.

Stel al uw vragen aan de specialist

Wilt u graag advies van onze advocaat gespecialiseerd in bouwrecht ontvangen? Of wilt u dat wij uw belangen behartigen bij een bouwgeschil? Dan maakt u eenvoudig een afspraak bij ons advocatenkantoor door te bellen naar 024 - 322 22 55.

Contactformulier